torsdag den 22. april 2021

Klosterskoven ved Borup

Klosterskoven ved Borup

Dagens tur gik til Klosterskoven ved Borup. En fin lille skov, som jeg havde læst om for nogle dage siden. Der skulle være en stendysse i skoven, så den gik vi på jagt efter.

Vi har på de seneste gåtur kigget langt efter anemoner i skovbunden, men de har ikke rigtigt været sprunget ud. Her er der heldigvis et fint, hvidt skær over skovbunden
Der var mange flotte træer i Klosterskoven og mange var på nippet til at springe ud.
Vi fandt stendyssen i den nordlige ende af skoven på vej ud igen. Interessant og  Hanne fandt selvfølgelig lige en Geocash ved dyssen.
Der var flere cashes i skoven, men vi fandt kun én, som lå på et træ langt fra, hvor den hørte til. Der var mange smukke træer i skoven. Her er et eksempel...







Frokosten blev indtaget i bilen, da det ikke ligefrem vrimlede med bænke i skoven 😏 Vi så forøvrigt lige en flot glente kredse ved bilen og fortsætte ind over skoven.


Alt i alt den dejlig tur og Klosterskoven kan kun anbefales. Turen var ca. 7 km. Jeg fik slukket for AllTrails ved en fejl, så der mangler lige et stykke på kortet, som kan findes her.


Efter skovturen kørte vi i den lille grå bil til Køge og købte Latte i Lagkagehuset. Denne blev nydt på en bænk i gågaden, hvor der var nogenlunde læ for blæsten, som har hærget hele dagen. 

Endnu en dejlig dag til de To Tanter på Tur. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Valby til Frederiksberg og København - Besøg hos Margit

Besøg hos Margit og tur til Frederiksberg og Kbh. Vejrudsigten for i dag var ikke så spændende og vi har jo været meget våde på flere af vor...