torsdag den 29. april 2021

Københavnertur

København 

På jagt efter dækservietter tog vi turen til København for at besøge H. Skjalm P's butik på Nikolai Plads.

Vi skal jo have nogle kilometer i benene, når vi går tur, så vi stod af på Sjælør st. og gik gennem Vestre Kirkegård.

Her krydser vi broen over Vigerslev Allé med kurs mod Carlsberg.
Vi gik en runde og kiggede på nybyggeriet på Carslsberggrunden og forlad den via den legendariske Elefantport, som endelig efter mange år i mere eller mindre indpakning, er færdig og kan fotograferes igen.

Videre gik det ad Rahbeks Allé til Vesterbrogade og til Rådhuspladsen, Strøget og til Nikolaj Plads, hvor vi skulle besøge H. Skjalm P's flotte butik og kigge på dækkeservietter og andet spændende. Vi fandt begge nogle flotte dækkeservietter, så hermed var 'Mission Completed' og vi gik videre ud i byen.

For et halvt års tid siden, den 5. september 2020, havde Tanterne 2 års gå-jubilæum, men det kunne jo ikke fejres, da Corona huserede og Danmark var lukket totalt ned (i hvert fald var det ikke muligt at gå på café og fejre det. Derfor måtte vi råde bod på det nu og det skulle ske på Bertels Saloner i Strædet.

Vi satte kursen mod Bertel og fik indkøbt et stort stykke Cheesecake og en stor Latte hver. Vi måtte sidde udenfor, da det stadig kun er muligt at være udenfor på caféerne. Det gjorde nu ikke så meget, da vejret var rimeligt. Kaffe og kage var supergode 😍😍😍
Når vi nu var i København, måtte vi lige en tur i Botanisk Have, som vi begge er lidt vilde med (og specielt er vi vilde med den lille butik med de mange spændende planter, der er i Haven).
Vi fik lige købt et par planter hver inden vi hoppede på toget hjemad efter endnu en dejlig dag på Tante-tur.


Turen blev på 9,27 km i alt og vejret var fint for årstiden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Valby til Frederiksberg og København - Besøg hos Margit

Besøg hos Margit og tur til Frederiksberg og Kbh. Vejrudsigten for i dag var ikke så spændende og vi har jo været meget våde på flere af vor...