torsdag den 17. februar 2022

Valby til Frederiksberg og København - Besøg hos Margit

Besøg hos Margit og tur til Frederiksberg og Kbh.

Vejrudsigten for i dag var ikke så spændende og vi har jo været meget våde på flere af vores seneste ture, så allerede i tirsdags aftalte vi, at torsdag skulle turen gå ind til Margit i Valby, da Tante 2 skulle aflevere en lille gave til Margits nyligt ankomne oldebarn.

Vi mødtes i toget og kørte til Dybbølsbro, hvorfra vi gik ad Dybbølsgade og Sønder Boulevard til Carlsberg st., hvor vi gik ind i Jacobsens Have i Carlsbergbyen. 


Haven var under omlægning, så der var spærret af nogle steder og det var lidt svært at finde rundt i dag.



Vi fandt dog ud i Carlsbergbyen og gik videre gennem denne, som jo også er en stor byggeplads stadigvæk. 

Mange af Carlsbergs gamle, flotte bygninger er heldigvis beholdt derinde og derfor ligger smukke nybygninger (til højre) side om side med gamle bygninger (til venstre) og restaurerede bygninger (i baggrunden). Dette er en gammel lagerhal, som i dag er hotel og udsmykningen af forgyldte 'tøndelåg' skal minde os om de gamle øltønder, der har været lagret i bygningen.

Der bygges stadig på livet løs i området og en containerby findes der selvfølgelig også herinde.

Vi forlod Carlsbergbyen gennem den nye, flotte hovedindgang og gik ad Valby Langgade med retning mod Margit. Vi rundede lige Lagkagehuset og købte 3 fastelavnsboller med til kaffen.


Det blev en hyggelig times tid med dejlig kaffe og fastelavnsboller og en masse snak og billeder af oldebarnet.












Da vi sagde farvel til Margit og gik videre mod Vanløse passerede vi Tante 2's gamle arbejdsplads på Bernhard Bangs Allé. Her gjorde vi lige kort holdt og spiste en bid mad.



Vi fortsatte ad Grøndalsvej og Godthåbsvej til vi stødte på Søerne ved Søpavillonen . Her gik vi langs Sct. Jørgens søerne mod Planetariet og Gl. Kongevej og EspressoHouse ved Imperial. 

Ingen billeder af kaffen, men den smagte, som sædvanligt, helt perfekt (selvom den godt kunne have været en lille tand varmere).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Valby til Frederiksberg og København - Besøg hos Margit

Besøg hos Margit og tur til Frederiksberg og Kbh. Vejrudsigten for i dag var ikke så spændende og vi har jo været meget våde på flere af vor...