tirsdag den 13. april 2021

Furesøen

Furesøen rundt

Tanterne har meget længe talt om at gå rundt om Furesøen, men vi har villet vente til vi var sikre på at stierne var farbare uden svømmefødder. I dag tog vi chancen og vi blev ikke skuffede 💓

Dette syn mødte os ved vores startsted ved Dronninggårds Allé fra Holte Kano- og Kajakklub og hele det første lange stykke ad Chr. Winthers sti mellem Furesøen og Vaserne.

Vi gik meget længe i Vaserne, som nærmest kan sammenlignes med den Mangroveskov, jeg engang oplevede i Florida. 

Vandet fulgte os - og på det sidste stykke af Chr. Wintherstien havde vi 'mangroveskov' på den ene side og en å på den anden side af stien.




Formiddagsmadpakken blev fortæret i en carport i ved et hus på vejen, da det pludselig begyndte at hagle. I gården stod dette smukke Oliventræ og huset var helt fantastisk at se på - for slet ikke at tale om den udsigt de havde fra vinduerne ud mod søen. 

Længere ude af stien stod den skønneste hængesofa, som vi selvfølgelig lige måtte prøve at sidde i. Næste gang vi tager turen, skal kaffen indtages her, er aftalen 💓

Bare se udsigten 😍💓😍💗


Og mere udsigt 😍😍😍

Vi fik også lige en forårsstorm ind over søen, der fra et minut til andet, ændrede sig fra rimeligt stille vand til et nærmest frådende hav (Okaaay, overdrivelse fremmer, som bekendt, forståelsen 😁)

Efter at have rundet Mølleåens udløb fra Furesøen, gik vi nogle kilometer, hvor vi ikke havde udkig til søen og gik i et villakvarter, rundede vi de to pynter i det nordøstlige hjørne af søen og gik på en smal landtange mellem en sø uden navn og Furesøen på den første pynt.

På den næste ligger Dronningegården og kan beskues fra alle sider efterhånden som man kommer rundt på Furesøstien. 

Efter at have passeret Jægerhuset var vi næsten tilbage ved Dronningegårds Allé, hvor vi havde parkeret bilen. Jeg tror, jeg taler for begge Tanter, når jeg siger, at Dronningegårds Allé er en MEGET lang vej 😱 

Det var i hvert fald to lettere brugte Tanter, der satte sig i bilen og kørte tilbage til Karlslunde st./Tune efter lige knap 23 km i det ganske danske land og vejr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Valby til Frederiksberg og København - Besøg hos Margit

Besøg hos Margit og tur til Frederiksberg og Kbh. Vejrudsigten for i dag var ikke så spændende og vi har jo været meget våde på flere af vor...