torsdag den 11. november 2021

Nordhavn - Østerbro - Nørreport - Vesterport 09.11.21

Nordhavn og Københavnertur



Tanterne havde et par ærinder i Nordhavn og ved Nørreport, så dagens vandretur blev indledt med en togtur fra henholdsvis Køge og Karlslunde til Nordhavn st.

Vi vandrede rundt i Nordhavn for 10 mdr. siden og der er da sket lidt siden, men der er stadig mange lastbiler og opgravninger for at skaffe ny infrastruktur i området.

Disse huse var, så vidt, vi husker, ikke bygget da vi var der sidst.

Vi fandt vejen ud mod Thomas Dambo's trold, Kaptajn Nalle, som vi dels gerne lige ville gense og dels vidste, at der var en café i nærheden, hvor vi måske kunne få kaffe.
Kaptajn Nalle var flyttet siden sidst og der var bygget container huse på området, som dog stadig var indhegnet, så billedet er taget gennem hegnet og med zoom.
Café 'Den sorte Café' var også lukket denne gang, så vi gjorde som ved sidste besøg, hvor den var Corona-lukket, og satte os i læ for den kolde vind på en bænk og spiste vores medbragte mad og drak vores, heldigvis også, medbragte Latte.
Vi gik tilbage mod København igen. Denne gang via Strandboulevarden og Kristianiagade over broen ved Østerport st. 
Turen gik videre til Langelinie, hvor vi lige hilste på Den lille Havfrue...

... og selvfølgelig på Gefion og okserne ved Esplanaden.

Herfra gik turen over Amalienborg Slotsplads, Bredgade, Konges Nytorv, Gothersgade til Nørre Farimagsgade, hvor vi lige havde et lille ærinde også.

Vi drak vores efterhånden vel-optjente Latte på EspressoHouse ved Imperial på Vesterport inden vi hoppede på toget hjemad.





Turen blev på 15 km og vi var undervejs glade for vores fornyligt indkøbte gule regnfrakker, som også er totalt vindtætte. Det er blevet ret så koldt 😊
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Valby til Frederiksberg og København - Besøg hos Margit

Besøg hos Margit og tur til Frederiksberg og Kbh. Vejrudsigten for i dag var ikke så spændende og vi har jo været meget våde på flere af vor...