torsdag den 25. marts 2021

Kløversti i Solrød og Trylleskoven

Fødselsdagstur i Solrød

Vi skulle egentlig have været på Skjoldungestien i dag, men det blev lige udsat lidt og erstattet med Rød rute på Kløverstien i Solrød og med et smut i Trylleskoven i forlængelse af ruten.

Turen startede ved Biblioteket og gik til det sydlige Solrød helt ud til motorvejen og tilbage til Solrød Strandvej. Vi gik nordpå ad den oprindelige Gammel Køge Landevej, som nu er en villavej og som ender i Trylleskoven.

Her startede vi med at gå en tur ud til stranden, hvor vi fandt en bænk og spiste vores medbragte mad med denne udsigt. Der var nogenlunde læ på bænken og vejret viste sig fra sin bedre side 🌞

Efter en tur rundt i den ca. 1 km lange Trylleskov, som forøvrigt er plantet af Gl. Kjøgegaard kort for 1900 og i 1972 overgivet til Solrød Kommune, da den ikke var rentabel til skovdrift pga. af de krogede træer (pga. sandjorden). Det er en spændende skov, så check den ud en dag, når du er på de kanter.

I en indhegning i skoven går får og heste og der er direkte adgang til stranden.

Solrød Bæk løber ud i Køge Bugt lige nord for Trylleskoven og en lille smule syd for bækken ligger... 
...Lagkagehuset, hvor Hanne ville give Latte og Banan-muffin i anledning af min fødselsdag 💓💓💓

Tusind tak for kaffe mv. og for endnu en skøn oplevelse i dejligt vejr. 😎😍

Turen blev til 12,2 km med Elevation Gain på 66 m, så vi blev ikke så forpustede i dag 😁 og kortet på AllTrails kan hentes her.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Valby til Frederiksberg og København - Besøg hos Margit

Besøg hos Margit og tur til Frederiksberg og Kbh. Vejrudsigten for i dag var ikke så spændende og vi har jo været meget våde på flere af vor...