mandag den 1. marts 2021

Frølunde Fed

 Turen gik til Frølunde Fed....

... hvor Tante 1's datter har et sommerhus, der trængte til at få pudset vinduer. Den lille grå bil kom forbi og samlede mig op og så kørte vi til Frølunde Fed ved Korsør. Vejret var helt perfekt til sommerhusudflugt... 

Solen skinnede og da vi ankom et par timer før vinduespudseren, var der tid nok til at gå en tur ned til stranden....

... og kigge lidt på vandet og det vandløb, der løber ud i stranden i nærheden.

Tilbage i sommerhuset igen og der er dækket op på terrassen. Kaffen er brygget og Tante 1 har medbragt den skønneste mazarinkage til kaffen 😍

Det fås da ikke bedre 💓💓

OG solen skinner fra en rimeligt skyfri himmel. Der er så varmt, at vi ikke behøver jakker på og vinduespudseren rumsterer rundt ude og inde i huset.

Da alt var klaret, låste vi huset af igen og kørte en tur ind til Slagelse for at gå en tur. Vi havde siddet og kigget på ture i Slagelse og var blevet enige om, at prøve den sorte Kløverrute, som lovede 'grønne oaser og natur', med udgangspunkt fra Sct. Mikkels kirke i byen.


Det gik fint med at finde både parkeringsplads og kirken OG rutens start og de første skilte, der viste videre på ruten. Den sorte rute har, meget logisk 😂, lysegrå pile.

Vores erfaring med Kløverstier andre steder på Sjælland er, indrømmet, ikke de allerbedste. Vi har prøvet f.eks. Solrød og Tåstrup og vi havde svært ved at holde ruten, da der var meget få pile at gå efter. 




Denne rute var dog rigtig fint afmærket og samtidig havde vi fundet et online kort over ruten også, som vi så kunne holde os til de få steder, hvor undtagelsen bekræftede reglen for den rigtig gode afmærkning. 

Dog synes jeg, at det er underligt, at man tegner ALLE farver ruter ind på kortet med samme farve på kortet. Det gør det lidt svært at se, hvilken vej lige den rute, vi har valgt går.

Vi fulgte, som sagt, den sorte rute, som heldigvis på det meste af ruten afveg fra de andre farver ruter, men inde i byen er det altså svært at vide, hvilken vej, man skal gå ifølge kortet.

Nå, men vi kom vidt omkring i omegnen omkring Slagelse by og så både skov, søer, park, golfbane og en masse anden natur... og på et tidspunkt var vi ovenikøbet på markvandring. Det sidste stykke fra marken og ind til centrum foregik på landevej, hvilket ikke er vores yndlingsdisciplin, men pyt, det var nu en rigtig skøn tur alt inkl. 

Og der var kun 2 steder på ruten, hvor kort og virkelighed ikke passede sammen, så vi kom rundt de fleste steder og fandt da også tilbage til bilen, som straks og næsten af sig selv kørte til Vestsjællandscentret i Slagelse, hvor der var en EspressoHouse Cafe, der lige havde åbnet for ToGo Latte 😍

Der var ingen bænke udenfor Centret og man må jo ikke sætte sig indendøre, så vi sad i bilen og faldt i svime over hver vores helt fantastisk Latte 💓☕☕💓 inden vi vendte næsen hjemad efter....

.... små 18 km 
fordelt på dagens to ture.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Valby til Frederiksberg og København - Besøg hos Margit

Besøg hos Margit og tur til Frederiksberg og Kbh. Vejrudsigten for i dag var ikke så spændende og vi har jo været meget våde på flere af vor...