torsdag den 11. februar 2021

Copenhagen Light Festival

Der er lys i det meste af København

Copenhagen Light Festival løber af stablen her i februar måned og vi har i den seneste tid set en del billeder derfra, så det var vi jo nødt til at tage ind og opleve med egne øjne. Så uagtet at vejret var koldt (der loves ned til -15 grader) og blæsende (igen), tog vi toget til Københavns Hovedbanegård og begav os ud i vejret. 

Vi startede med at gå ned ad Strøget og satte kursen efter Christiansborg, hvorfra vi gik videre ned mod Havnen. Vi gik under Langebro og fortsatte mod Knippelsbro på Islands Brygge siden. Hold da kaje, hvor var det koldt, så vi tog meget få billeder. Fingrene var simpelthen ved at fryse af, hver gang man tog hænderne op af lommerne 😱

Ved Københavns Inderbro, som var super smukt belyst måtte vi altså bare have et par billeder, hvorefter vi gik over broen og gik tilbage langs vandet på Københavns siden.

Det var heldigvis knap så blæsende på denne side af vandet, men man kunne godt mærke, at temperaturen var faldende.
Ud for Den sorte Diamant stod denne smukke lys-kugle.... 

og længere inde mod Nyhavn, så vi dette kunstværk.

På Kongens Nytorv besluttede vi, at vi havde set nok for i dag, selvom der stadig manglede en del kunstværker...

... så vi gik tilbage ad Strøget til Rådhuspladsen og videre mod Københavns Hovedbanegård og toget mod Karlslunde og Køge.

Vi skal lige have et billede af Københavns Rådhus med inden vi siger, at det var en spændende, men unægtelig MEGET KOLD tur og det tog nogle timer, at blive nogenlunde varm igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Valby til Frederiksberg og København - Besøg hos Margit

Besøg hos Margit og tur til Frederiksberg og Kbh. Vejrudsigten for i dag var ikke så spændende og vi har jo været meget våde på flere af vor...